Aquí teniu uns quaderns molt interessants per fer manualitats amb xiquets i xiquetes d'Educació Infantil. Es tracta de doblegar paper amb dibuixos molt divertits.
Aquest és un conte impressionant sobre la discapacitat realitzat per FEAPS. Es pot utilitzar com a reflexió de mestres i educadors però també per treballar amb alumnes de més de 6 anys. Narra una realitat però de forma molt didàctica i tendra.
Aquest és el Llibre de les Emocions del SONIDO DE LA HIERBA AL CRECER, és molt útil per treballar l'educació emocional amb els infants amb TEA. També es pot utilitzar amb qualsevol alumne d'educació infantil perquè és un tema que cada dia cal treballar a les aules dels més menuts. Ens dona idees, pautes i activitats, molt recomanable.
Aquí teniu un material molt interessant de Nieves López Pons amb pictogrames d'ARASAAC per estimular als alumnes amb TEA durant les vacances, tot i que es pot utilitzar en qualsevol moment. Per ara estan disponibles dos quaderns, aquí els teniu.
Material per a treballar la comprensió oral o escrita de frases sobre la casa. Cal imprimir-ho i retallar les imatges que caldrà enganxar al lloc corresponent.
L'equip d'Orientación Andújar ha elaborat amb els pictogrames de l'ARASAAC una sèrie de fitxes per associar elements a espais coneguts pels infants. Es pot treballar el raonament lògic però també el vocabulari.
Has de trobar les diferències entre els dos dibuixos. Material adequat per a la primària. És una activitat molt eficaç per treballar l'atenció i la percepció visual.
Una sèrie d'imatges d'absurds visuals amb les que es pot treballar l'estructuració de la frase al mateix temps que el raonament lògic i la percepció visual. Material elaborat per Maria José Martínez.